Založ si blog

Kognitívna konštrukcia kozmofilných komponentov

Velocita prietoku expelovanej hmoty potrubím, je stanovená priemerom potrubia, viskozitou nazbieraného materiálu ako aj relaxáciou antagonistických zvieračov.

Plynulosť voľného pohybu v trojrozmernom priestore medzi dvoma interpunkčnými znamienkami, určuje zvukom času vytvorené miesto v pamäťových článkoch uchádzača o zamestnanie.

Zameranie sa na centrálnu sústavu elementárnych prvkov, zaručuje záujemcovi o pozíciu v oblasti hydrológie, úspešné zdolanie vrcholkov kariérneho trojuholníka.

Úspešné zvládnutie uvítacieho pohovoru je podmienené denzitou neurálnych prepojení v kraniálnej kavitácií aplikanta a jeho schopnosti rozlišovať farby správnym použitím audiálnych orgánov.

Záujemca nie je povinný spĺňať akékoľvek cudzorodé požiadavky, nakoľko jeho existencia pozostáva so slobodnej vôle rozhodovať o type skonzumovaných dát.

Glitchovanie v systéme je nevyhnuteľnou konštantov, potrebnou pre ďalší vývoj vreckových príšeriek, ukrytých v pohodlí dvojfarebnej loptičky.

V prípade akýchkoľvek otázok, neváhajte prosím kontaktovať vášmu srdcu najbližšiu osobu.

Ďakujeme za zjavný záujem a veríme v úspešný prelet nad mliekom nasiaknutou dráhou.

Masturbáciou k psycho-somatickej desikácií ;-)

04.01.2024

Manuálne „hnietenie bambusu“ za účelom extrakcie seminálnej šťavy, je aktivita, poháňaná neinformovanosťou o benefitoch kultivácie posvätnej sekrécie. Produkciu tejto bielej lepkavej hmoty s vôňou morských živočíchov, majú pod „palcom“ rafinérie hematickej tekutiny, susediace so zázračnou továrňou na „čokoládu“. Tieto voľne sa [...]

Kľúč v dierke

03.01.2024

Sex. Posvätná činnosť mávania kúzelnou paličkou za účelom dosiahnutia vstupu do priestorov jaskyne zázrakov. Hlavnou úlohou tejto mozog reštartujúcej aktivity je odovzdanie žezla života, nasledujúcej generácií. Odmenou za odovzdanie žezla je vyvrcholenie, ktoré zaplavuje synaptické priestory gargantuovsky vysokou dávkou návykových látok, čo pre človeka z orgazmu robí [...]

Poďme sa nudiť

02.01.2024

Pozitívny vplyv Nudy na psychické zdravie človeka je neznáme už od pamäti Počas nudenia sa dostáva náš milovaný encefalon časopriestor na defragmentáciu obsahu, automaticky inštalovaného v priebehu každodennej existencie. Ďalším pozitívnym efektom plynúcim z oddávania sa nudným chvíľkam, nepochybne patrí zvýšená úroveň kreativity, ktorá má úchvatnú schopnosť [...]

Czech Republic Presidential Election

Voľby do českého Senátu prvýkrát vyhralo Babišove ANO, ale vláde väčšina zostala

28.09.2024 17:21

Hnutie ANO českého expremiéra Andreja Babiša prvýkrát od svojho vzniku vyhralo voľby do Senátu.

Miloš Zeman, Robert Fico

Zeman vítal gratulantov k svojej osemdesiatke, medzi prvými boli Fico s Kaliňákom

28.09.2024 16:14

Bývalý český prezident Miloš Zeman, ktorý bol ako v Česku prvý zvolený v priamej voľbe, oslavuje v sobotu 80 rokov.

Medveď hnedý

Medveď behá v parku v Trenčianskych Tepliciach, upozorňuje polícia

28.09.2024 15:46

"V miestnom parku v Trenčianskych Tepliciach bol oznámený výskyt medveďa hnedého, ktorý mal vybehnúť z lesa do potoka," uvádza polícia.

nádcha, chrípka, choroba, prechladnutie, vreckovky, covid, muž

Nemocnice a lekári sa pripravujú na chrípkovú sezónu, situáciu zhoršuje covid. Kde sa dá zaočkovať a ako kombinovať vakcíny?

28.09.2024 15:00

V októbri sa "oficiálne" začína chrípková sezóna, ale nárast prípadov respiračných ochorení lekári a nemocnici evidujú už od začiatku septembra

ivixivi

Len ďalšia Blog - Pravda stránka

Štatistiky blogu

Počet článkov: 7
Celková čítanosť: 5681x
Priemerná čítanosť článkov: 812x

Autor blogu

Kategórie