Masturbáciou k psycho-somatickej desikácií ;-)

4. januára 2024, ivixivi, Nezaradené

Manuálne „hnietenie bambusu“ za účelom extrakcie seminálnej šťavy, je aktivita, poháňaná neinformovanosťou o benefitoch kultivácie posvätnej sekrécie.

Produkciu tejto bielej lepkavej hmoty s vôňou morských živočíchov, majú pod „palcom“ rafinérie hematickej tekutiny, susediace so zázračnou továrňou na „čokoládu“.

Tieto voľne sa pohupujúce klik-klak-y sú v podstate alchemista, transmutujúci železo v zlato.

Jas tohto zlata vyžaruje z myokardu nositeľa hrejivé svetlo nekonečnej lásky a vzájomného porozumenia, ktoré má schopnosť rozpustiť mrazivú nenávisť a zakopať vojnové inštrumenty násilia.

Nedbanlivým „škrtením úžovky“ však toto zlato, vo väčšine prípadov, končí v dvoj až troj ( občas aj v štvor ) vrstvovývh papierikoch, určených na elimináciu zbytkov „čokolády“, po úspešnom dosiahnutí análnej evakuácie.

Zdržanlivosť v oblasti „šúpania uhorky“ prináša pre muža benefity nemerateľného kalibru, medzi ktoré napríklad patria: zvýšená pozornosť, navýšená vitalita, väčšia chuť do života, vysoký zážitok z „nudných“ chvíľ, ťahajúcich sa až k hraniciam neznámeho časopriestoru a v neposlednom rade predstavivosť schopná vymaľovať plátno života, invizibilnými farbami kozmickej radiácie. 🙂