Založ si blog

Kľúč v dierke

Sex. Posvätná činnosť mávania kúzelnou paličkou za účelom dosiahnutia vstupu do priestorov jaskyne zázrakov.

Hlavnou úlohou tejto mozog reštartujúcej aktivity je odovzdanie žezla života, nasledujúcej generácií.

Odmenou za odovzdanie žezla je vyvrcholenie, ktoré zaplavuje synaptické priestory gargantuovsky vysokou dávkou návykových látok, čo pre človeka z orgazmu robí najpotentnejšiu prirodzenú drogu, a zároveň najpredávanejšiu položku na pomyselných regáloch business centier.

Zasadenie semienka lásky do materskej pôdy je čarovným okamihom, počas ktorého vyvolená žubrienka, získa možnosť dosiahnutia najväčšieho možného úspechu, ktorou je magická schopnosť respirácie večného éteru, vďaka nadľudskej schopnosti ľudskej pulmonárnej sústavy, vykonávať pracovný výdaj 24/7.

Príliš časté trenie pohlavných orgánov zaručuje postupné otupenie zmyslov a z toho plynúcu stratu radosti z „obyčajného“ bytia.

Abstinenciou od obkladania feminálnej žemle maskulínnou salámou znovuobjavíme schopnosť bezpodmienečného užívania si prítomného okamihu a z neho pochádzajúceho, okamihu v budúcnosti minulého.

Kognitívna konštrukcia kozmofilných komponentov

04.01.2024

Velocita prietoku expelovanej hmoty potrubím, je stanovená priemerom potrubia, viskozitou nazbieraného materiálu ako aj relaxáciou antagonistických zvieračov. Plynulosť voľného pohybu v trojrozmernom priestore medzi dvoma interpunkčnými znamienkami, určuje zvukom času vytvorené miesto v pamäťových článkoch uchádzača o zamestnanie. Zameranie sa na centrálnu sústavu [...]

Masturbáciou k psycho-somatickej desikácií ;-)

04.01.2024

Manuálne „hnietenie bambusu“ za účelom extrakcie seminálnej šťavy, je aktivita, poháňaná neinformovanosťou o benefitoch kultivácie posvätnej sekrécie. Produkciu tejto bielej lepkavej hmoty s vôňou morských živočíchov, majú pod „palcom“ rafinérie hematickej tekutiny, susediace so zázračnou továrňou na „čokoládu“. Tieto voľne sa [...]

Poďme sa nudiť

02.01.2024

Pozitívny vplyv Nudy na psychické zdravie človeka je neznáme už od pamäti Počas nudenia sa dostáva náš milovaný encefalon časopriestor na defragmentáciu obsahu, automaticky inštalovaného v priebehu každodennej existencie. Ďalším pozitívnym efektom plynúcim z oddávania sa nudným chvíľkam, nepochybne patrí zvýšená úroveň kreativity, ktorá má úchvatnú schopnosť [...]

von der Leyen, Kallas, Costa

Členské štáty rozdelili v únii moc. Kto ju získal?

27.06.2024 23:31, aktualizované: 28.06.2024 00:38

Zástupcovia členských krajín Európskej únie sa na summite v Bruseli dohodli na rozdelení hlavných pozícií v rámci EÚ inštitúcií.

Ivan Korčok, prezidentské voľby, Mária Kolíková

Poslanci odvolali šéfov výborov Šipoša a Kolíkovú

27.06.2024 19:02

Návrhy na odvolanie podali koaliční poslanci. Oba návrhy podporilo 76 zo 79 hlasujúcich poslancov.

tibor gašpar

Novým podpredsedom Národnej rady SR bude Tibor Gašpar

27.06.2024 18:58

Post sa uvoľnil po odchode poslanca Blahu, ktorý sa funkcie vzdal po zvolení do Európskeho parlamentu.

internát, areál, Zobor

Dažďová smršť zatopila centrum mesta aj nemocnicu. Výťahy nefungovali, pacientov vynášali na poschodia ručne

27.06.2024 18:05

Mesto pod Zoborom ráta škody na státisíce eur. Novozámockú nemocnicu museli zatvoriť, operácie tam „stopli“. Hrozil jej dokonca energetický blackout.

ivixivi

Len ďalšia Blog - Pravda stránka

Štatistiky blogu

Počet článkov: 7
Celková čítanosť: 5445x
Priemerná čítanosť článkov: 778x

Autor blogu

Kategórie