Založ si blog

Nad piss

Múza je banán. Inšpiruje k podávaniu vysokých výkonov, či už fyzických alebo psychických.

Banán je múza. Konzumácia tohto magického plodu zaručuje prvotriedne vylúčenie fekálnej hmoty pri najbližšej návšteve privátnej zóny. Kvalitná vláknina rozprúdi dávno zabudnuté nánosy minulosťou zahalených hriechov, ktorých postupné uvoľňovanie spôsobí príliv emócií pripravených na úspešnú evakuáciu z posvätného chrámu celulárneho zoskupenia.

Jablko je duša. Vyplnenie interných priestorov jej podstaty dosiahneme hlbokou inhaláciou, pri ktorej kožený pytlík ukrývajúci vajíčka padne bližšie ku kolenám nositeľa a rektálny otvor expanduje ako rozkvitajúci kvet života. Takto uvoľnené panvové dno so sebou stiahne všetky stromček zdobiace orgány a vytvorí tak maximálny komfort pre majiteľa týchto život regulujúcich nástrojov.

Duša je jablko a dokáže to aj bez orálnej dutiny ako aj bez zbytku gastro intestinálneho traktu, pretože duša rovná sa… čomukoľvek čo si pod pojmom jej označenia dokážeme predstaviť. A predstaviť si dokážeme čokoľvek. Viera v predstave prehrávanej na vnútrolebečnom plátne priamoúmerne zodpovedá viere vo vlastnej schopnosti odpudzovať cudzorodé materiály priťahované negatívne naladenou frekvenciou kardiálneho svalu.

Túžba hrá rolu prekážky za dosiahnutím cieľa, ktorý zohráva rolu úseku na nekonečnej ceste životom. Túžba je chýbajúci neurón ktorý prítomnosť s pokojom spája aj rozdeluje zároveň. Túžba je slovo ktoré inšpiruje k tvorbe nezmyslov vysvetliteľných iba tichou chvíľkou mihu oka……

Kognitívna konštrukcia kozmofilných komponentov

04.01.2024

Velocita prietoku expelovanej hmoty potrubím, je stanovená priemerom potrubia, viskozitou nazbieraného materiálu ako aj relaxáciou antagonistických zvieračov. Plynulosť voľného pohybu v trojrozmernom priestore medzi dvoma interpunkčnými znamienkami, určuje zvukom času vytvorené miesto v pamäťových článkoch uchádzača o zamestnanie. Zameranie sa na centrálnu sústavu [...]

Masturbáciou k psycho-somatickej desikácií ;-)

04.01.2024

Manuálne „hnietenie bambusu“ za účelom extrakcie seminálnej šťavy, je aktivita, poháňaná neinformovanosťou o benefitoch kultivácie posvätnej sekrécie. Produkciu tejto bielej lepkavej hmoty s vôňou morských živočíchov, majú pod „palcom“ rafinérie hematickej tekutiny, susediace so zázračnou továrňou na „čokoládu“. Tieto voľne sa [...]

Kľúč v dierke

03.01.2024

Sex. Posvätná činnosť mávania kúzelnou paličkou za účelom dosiahnutia vstupu do priestorov jaskyne zázrakov. Hlavnou úlohou tejto mozog reštartujúcej aktivity je odovzdanie žezla života, nasledujúcej generácií. Odmenou za odovzdanie žezla je vyvrcholenie, ktoré zaplavuje synaptické priestory gargantuovsky vysokou dávkou návykových látok, čo pre človeka z orgazmu robí [...]

cameron, Sejourne

Ruskí vtipkári zverejnili videohovor s britským ministrom Cameronom o Ukrajine

27.06.2024 06:59

Šéf diplomacie rozprával o súkromnej večeri s prezidentským kandidátom Spojených štátov Donaldom Trumpom.

Volodymyr Zelenskyj, Singapur

ONLINE: Lídri EÚ chcú zvýšiť pomoc Kyjevu. Angličtina sa stala na Ukrajine jazykom medzinárodnej komunikácie

27.06.2024 06:25

Na Ukrajine sa angličtina stáva jazykom medzinárodnej komunikácie, deti sa ju budú učiť od malička, pre mnohé posty bude povinná.

LOZ, TK, lekári, výpovede, vyjednávanie,

Za stav zdravotníctva môžu politici, nie lekári. Útoky na zdravotníkov problém nevyriešia

27.06.2024 06:00

V súčasnosti je platná legislatíva, vďaka ktorej majú zdravotníci od roku 2017 štatút chránenej osoby, no podľa komory je zjavne nedostatočná.

Bolívia, Luis Arce, podporovatelia

Bolívia zažila pokus o puč. Generála, ktorý mu zrejme velil, zatkli, Tvrdí, že ho o to požiadal prezident

27.06.2024 05:55

Bolivijské úrady zadržali generála Juana Josého Zuňigu, ktorý zrejme stál na čele stredajšieho nevydareného pokusu o puč.

ivixivi

Len ďalšia Blog - Pravda stránka

Štatistiky blogu

Počet článkov: 7
Celková čítanosť: 5441x
Priemerná čítanosť článkov: 777x

Autor blogu

Kategórie